Vragen? Bel ons:

085-0656378

 

Snelle levering !  -   50.000 Relatiegeschenken en Feestartikelen !

 

 

Relatiegeschenken

Relatiegeschenken schenken aan uw medewerkers of zakenrelaties is al jaren de manier om aan uw naamsbekendheid te werken doormiddel van uw bedrijfslogo bedrukt op het relatiegeschenk. E.e.a. bedoeld voor verkoopbevordering. En het liefst op korte termijn.

Het vormt een belangrijke manier om met klanten en potentiële klanten te communiceren. Het veld omvat vele instrumenten, uiteenlopend van stickers die bij de opening van een winkel worden uitgedeeld tot en met de firato of Efficiencybeurs, waarvoor de deelnemers enkele tonnen neertellen. Andere instrumenten zijn displays, monsters, prijsvragen, geschenken, 'drie halen-twee betalen'-acties en andere prijskortingen, direct mail aanbiedingen en zegelspaaracties.

Verkoopbevorderingsactiviteiten zijn een belangrijk element in de promotiemix.. Zij verhogen de mate waarin de consument zich het product herinnert, het herkent en de proef op de som neemt. Verkooppromotie is één van de vijf ruime categorieën waaronder de derde P, die van Promotie, in onderverdeeld is. Deze P omvat alle communicatiemiddelen die aan het publiek een boodschap kunnen overbrengen.

Belasting regels omtrent giften en relatiegeschenken kunt u vinden op de site van de belanstingdienst.

Bent u op zoek naar RELATIEGESCHENKEN?

Bij gigagifts.nl bent u bij het juiste adres!

Met onze zoekmachine kunt u kiezen uit meer dan 50.000 relatiegeschenken. En hebt u uw keuze gemaakt, dan kunt u direct de prijs berekenen van uw relatiegeschenk op basis van het aantal en de bedrukking.

Heeft u uw keuze gemaakt, dan kunt gemakkelijk de producten bestellen en uw bedrukking uploaden via het bestelformulier.

Mocht u er onverhoopt niet uitkomen, dan kunt u altijd contact opnemen met ons.

Back to top